Dirigent Jan Splinter.

Combo: toetsenist Kees Posthuma, bassist Erik Fritz en drummer Tom Radema

Jan Splinter is sinds augustus 2015 voor de tweede keer onze dirigent. We zijn bijzonder blij dat Jan heeft toegezegd om ons voorlopig uit de brand te helpen. Het siert hem dat hij Holysound nogmaals wil ondersteunen nadat hij reeds eerder bijna 10 jaar de dirigeerstok heeft gehanteerd.

 

                                                                                                           

Waar wij ook bijzonder gelukkig mee zijn is het feit dat Kees Posthuma bereid is geweest om het combo compleet te maken.

Hij is nu al weer enige tijd bij ons als toetsenist. Heerlijk om hem als mede muzikaal leider bij ons koor te hebben.

Vlak voor de vakantie vonden wij na het vertrek van Evert Been als bassist, Erik Fritz bereid om deze lastige taak op zijn schouders te nemen. Na een aantal repetitieavonden zijn wij ervan overtuigd dat Erik op zijn plek is bij Holysound. Eindelijk weer de vertrouwde, ritmische lage tonen die het koor zo bijzonder ondersteunen. Wij wensen onze nieuwe bassist heel veel plezier bij zijn "taak" binnen het koor!

                                                                                           

En dan last but not least: drummer Tom Radema. Tom is als één van de weinige leden vanaf het begin van het bestaan van Holy Sound lid van het koor. Nu dus bijna 45 jaar lang. In het begin als zanger bij de bassen maar al heel snel werd hij de drummer van het koor. Tom is buiten muziek maken ook zeer behept met besturen. Hij is al vele jaren als voorzitter het boegbeeld van Holy Sound. Honderden vergaderingen heeft hij geleid, zowel bestuursvergaderingen als Algemene Ledenvergaderingen. Dat is zeker geen kleinigheid! En wat te denken van de algehele leiding op de repetitieavonden. Chapeau voor deze Holy Sounder pur sang!